OVERZICHT

Op deze pagina ziet u een overzicht van al onze activiteiten

KLANKONTSPANNING LIGCONCERT

Eenmaal per maand op donderdag van 19.30 u. – 20.30 u. geeft Rijk Baron, gastheer van ‘Ver Rijk End’ een sessie. Laat je verwennen door klanken en geluiden die invloed op je lichaam en emoties hebben. Kom daarna tot de conclusie dat een ligconcert een streling voor je lichaam en geest is.

Aanmelden: via VerRijkEnd

BUURTBINGO

Ongeveer 4 keer per jaar organiseren wijkbewoners van Ridderkerk Oost een gezellige bingo voor volwassenen. Deze happenings zijn altijd op zaterdagavond, dus uitstekend vermaak zo halverwege het weekend! Tegen de Kersttijd, u raadt het al: een spetterende KERSTBINGO!!

Aanmelden: via  Wijkactiviteiten Oost

(Leren) ontspannen en ontstressen Ontspanningsles, Reiki, Aromatouchmassage en workshops.

KINDERBINGO

Zo’n 3 tot 4 maal per jaar organiseren wijkbewoners van Ridderkerk Oost een bingo die specifiek afgestemd is op kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deze bingo vindt altijd op een zaterdagmiddag plaats.

Aanmelden: is nodig

KLAVERJASSEN

Uitgezonderd de vakantieperiodes organiseert de Wijk Activiteiten Vereniging Oost op vrijdagmiddag van 13.30 – 17.00 u. klaverjassen. De toegang gratis, consumpties voor eigen rekening.

Aanmelden: niet nodig

THEETIJD VOOR MEISJES

Zo’n twee keer per maand organiseert Benner Coaching op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur een sessie waarbij meisjes van 8 t/m 12 jaar onder meer lekker kletsen, thee of iets anders drinken en een coachingsspelletje doen.

Aanmelden: via Benner Coaching

RELAX KIDS

Bij voldoende deelname organiseert Benner Coaching elke dinsdag van 15.30 – 16.30 uur een sessie waarbij kinderen onder meer leren te ontspannen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Aanmelden: via Benner Coaching

SCHILDER- en TEKENLES

Uitgezonderd de vakantieperiodes of als zij andere evenementen hebben, schilderen en tekenen VROUWEN van NU op donderdag van 10.00 – 11.30 u. in een ruimte van het Trefpunt Oost. Het zijn schilder- en tekenlessen onder het genot van een kopje koffie en/of thee en uiteraard de gezelligheid van het samenzijn! Lidmaatschap van ‘VROUWEN van NU’ is een vereiste!

Aanmelden: via Vrouwen van Nu

VROUWENKOFFIE

Elke 1e woensdag van de maand van 9.00 – 11.00 organiseert een wijkbewoonster een samenzijn van vrouwen in de vorm van een gezellig praatje en wat educatiefs op de koop toe. Koffie en/of thee wordt gratis verstrekt.

Aanmelden: niet nodig

YOGA

Op woensdagen van 13.00 – 14.00 uur organiseert Facet Ridderkerk een yogales onder leiding van Mike Hartog. Deze ervaren docent helpt u om uw lichaam en geest met elkaar in balans te brengen.

Aanmelden: via Facet Ridderkerk

YOGA SPECIAAL

Op woensdagen van 10.45 – 12.15 uur organiseert Facet Ridderkerk onder leiding van Mike Hartog YOGA-SPECIAAL. Deze lessen bieden ondersteuning bij chronische klachten zoals reuma en depressie.

Aanmelden: via Facet Ridderkerk

YOGACENTRUM RIDDERKERK

Maar liefst vijf keer per week geeft Susan Steenbergen yogales in het Trefpunt Oost. Kijk voor de tijden in onze agenda.NAAR ONZE AGENDA? KLIK HIER